Tietoa Moottorit.net palvelusta

Moottorit.net on yhteisöllinen kuvasivusto, minne käyttäjät voivat lähettää ajoneuvojensa tietoja, kuvia ja videoita. Sivusto keskittyy pääasiassa autoihin, mutta omiin osioihinsa otetaan myös mopoautot, mönkijät ja moottorikelkat.

Uutissivustosta yhteisöksi

Sivusto on perustettu elokuussa 2006 nimellä autouutiset.fi. Nimi Moottorit.net otettiin käyttöön tammikuussa 2009. Nimenvaihdoksen taustalla oli muuttuminen läheisemmäksi Motot.net-sivuston kanssa. Samalla otettiin käyttöön uusi hyvin Motot.netin kaltainen ulkoasu ja aloitettiin kehitys uutissivustosta yhteisösivuston suuntaan.

Aluksi Moottorit.net oli sivusto minne suositun Motot.netin käyttäjät pääsivät keskustelemaan motoristeja kiinnostavista aiheista, jotka eivät kuitenkaan kuuluneet Motot.netin aihepiiriin: autot, mopoautot, mönkijät ja moottorikelkat.

Suuri uudistuminen 2010

Syksyllä 2010 Moottorit.net otti suuren askeleen kohti itsenäistä autosivustoa, kun palvelulle luotiin uusi uniikki ulkoasu ja käyttöön avattiin ajoneuvogalleria. Kuvagalleriasta tulikin sivuston keskeisin palvelu, keskusteluiden säilyessä galleriaa tukevana osiona.

Tavoitteena galleriaa rakennettaessa oli tehdä teknisesti kehittynyt sivusto, jonka käyttö on helppoa ja vaivatonta. Ajoneuvoista kerätään tarkat tiedot, jotta kiinnostavien ajoneuvojen luokittelu ja löytäminen on helppoa myös ajoneuvojen määrän kasvaessa suureksi. Sivustolla on myös useita valvojia, jotka manuaalisesti varmistavat että kaikki pysyy järjestyksessä.

Muutoksista huolimatta sivustolta löytyy edelleen uutisotsikot samaan tapaan kuin edesmenneestä autouutiset.fi palvelussa. Uutisosio yhdistää netin autotietolähteet listaamalla linkkejä uutisiin ja artikkeleihin. Itse uutistekstit sijaitsevat muilla sivustoilla, eikä uutistekstit ole Moottorit.net palvelimella tai Moottorit.net ylläpidon kirjoittamia. Linkkilistoja päivitetään automaattisesti tiuhaan tahtiin.

Sivustoa ylläpitää Motot.net-sivustolta tuttu Sami Tiilikainen. Mainosmyynnissä käytetään toiminimeä STi Design. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: sami (miuku) motot.net

Katso myös: Motot.net

Mainospainikkeita

Näillä kuvilla voit linkittää Moottorit.net-palveluun muilta sivustoilta.

© Sami Tiilikainen / STi Design     sami(ät)moottorit.net